MK | SQ

Euro Turist

all in one

Agjencia turistike Euro Turist , është njëra ndër agjencit e para private që u themelua në trojet tona, si rrezulltat i fillimit të paraqitjes së ekonomisë së lirë në këto hapsira. Agjencia turistike Euro Turist u themelua më vitin 1989. Sukseset e arritura në lëmin e turizmit dhe shërbimi profesional dhe korekt, kurorëzuan që në vitin 1994 të pranohemi si anëtare e Organizatës Ndërkombëtare për Aviotranspot (IATA—s) .me seli në Gjenevë  Gjithashtu  me angazhimin e gjith personelit me përvojë të gjatë dhe me përgjegjësi të plotë, të gjitha shërbimet ndaj klientëve të saj i kryen  me korektësi dhe me profesionalitet të plotë, Euro Turist njëherit posedon edhe liçencën A për punë në sferën e turizmit. Agjencia turstike Euro Turist –Tetovë, bën shumë shërbime që i përket sferës së turizmit dhe shitjen e biletave si më poshtë:

1- Bën shitjen e aviobiletave me çmime shumë të volitshme në të gjitha destinacionet e botës nga aeroportet:
-Aaeroprti i Shkupit       ( SKP )
-Aeroporti i Prishtinës   ( PRN )
-Aeroporti i Tiranës       ( TIA )
dhe anasjelltas.

Me Euro Turistin mund të udhëtoni me këta Aviokompani:

- WIZZAIR                                       
- LUFTHANSEN                              (LH)
- AUSTRIAN  AIRLINES                (OS)
- ADRIA  AIRWAYS                       (JP)
- CROATIA  AIRLINES                   (OU)
- TURKISH  AIRLINES                   (TK) 
- AMERICAN  AIRLINES               (AA)
- BRITISH  AIRWAIS                      (BA)
- SCANDINAVIEN  AIRLINES       (SK)
- AIRSERBIA (JU)
- BLUE PANORAMA AIRLIN (BV)
-  Si dhe me shume kompani tjera në të gjith botën.

Gjitashtu bën shitjen e biletave të autobusëve për të gjitha destinacionet:
Tiranë, -Prishtinë, -Stamboll, -Zagreb, -Lubjan, -Sarajevë, -Bari, -Peskarë, -Romë, Veronë Mestre, Milano, Cyrih, Bern, Vienë, Linz, Mynich, Berlin, Hamburg, Diseldorf, Frankfurt, Shtutgard, Kopenhagë, etj dhe të biletave të tragetit  nga portet:

DURRËS – BARI
DURRËS – ANKONA
DURRËS – TRIESTË
VLORË – BRINDIZI
VLORË – BARI

2- Bën  dhënien e veturave të tipeve të ndryshme me qira - Rent a car në çdo kohë, në gjendje të rregullt sigurie dhe me shërbim të mirë si:  
- HYUNDAI  I10
- HYUNDAI  ELANTRA
- OPEL
- TOYOTA
- HYUNDAI  I30
- MERCEDES VITO
- MERCEDES SPRINTER
Veturat janë me sigurim KASKO.

3- Ofron aranzhmane ekskluzive në  tërë vitin, pushime verore në të gjitha vendet e botës me çmime të volitshme si në:
- Shqipëri – me autobus
- Bregdetin e Malit të Zi dhe Kroacisë- me autobus
- Greqi- me autobus
- Spanjë dhe vendet tjera të Evropës- me autobus dhe me aeroplan
- Turqi- me autobus dhe me charter fluturime.
- Dubai- me aeroplan
- Kinë- me aeroplan
- Karaibe (Caribbean Sea)- me aeroplan
- Maldive (Maldiv) me aeroplan ,-  etj.

Gjithashtu organizojmë ekskurzione për nxënës dhe student, mbrëmjet e maturës, brucoshiadat, seminare, etj.

4- Është përfaqsuese e Drejtorisë së Unionit Financiar Internacional- WESTERN UNIUN-it e cila ka një renome me përmasa botërore për transfer parash-në mënyrë të  shpejtë, dhe të sigurt në të gjitha vendet e botës 

5- Është përfaqësuese e postës së njohur në botë Federal expres  FedEx për dërgesa të shpejta dhe të sigurta.