MK | SQ

Maldive

Maldives Male - prej 12.09.2017 deri 21.09.2017

Shkuarja : 07.06.2017
Kthimi : 15.06.2017

9 dite/ 7 nete

Dita e 1: Beograd – Doha

Vendetakimi ne aeroportin Nikolla Teslla ne Beograd dy ore para fluturimit per ne QR 232 ne ora 13:00. Aterimi ne ora 18:25. 


Cmimi I aranzhmanit per person ne dhome 1/2:
Sun Island Resort & Spa ****, gjysempansion – prej 1155 eur
Royal Island Resort & spa ****+, gjysempansion – prej 1225 eur

Ne cmimin e aranzhmanit perfshihen:
  • Aeroplani
  • Transferi aeroport – hotel – aeroport
  • 6 nete ne Maldivi ne hotelin e zgjedhur
  • harxhimet per organizimin dhe realizimin e udhetimit.
Ne cmim te aranzhmanit nuk perfshihet:
  • sigurimi shendetesor internacional
  • Taksat e aeroportit - 350 €
  • Vizitat fakultative
  • Harxhimet individuale.
  • Sherbime tjera te pa specifikuara ne sherbimin e programes.

Menyra e pageses: 50% para rezervimit ne kundervlere te denarit me kurs 1eur = 62 mkd kurse pjesa e ngelur 20 dite para udhetimit.

Hotelet ne oferte:

Sun Island Resort & Spa ****-www.villahotels.com/Resorts/Sun-Island-Resort-Spa
Resorti gjendet ne ishullin Nalaguraidhoo. Me largesi prej aeroportit reth 107 km, reth 25 min. fluturim me aeroplan uji, pas saj me anije. Ne mbrendi te resortit ka : recepcioni, restoranti kryesor, restorant me kuzhine internacionale, restorant gril dhe 3 a-la-carte rostorant ,Japonez, Italian dhe Tailandez, pizza -ekspres, 9 bare, pishine me pjese per femij, ambulance, shitore, frizar, lexim dhe internet me pagese. Posedon 422 bungalova gjithesej me toalet (dush/wc/fen), tv, telefon, klima, ventilator, mini bar.

Royal Islan Resort & Spa ****+-www.royal-island.com/
Gjendet ne 800 m gjatesi dhe 2200 m gjeresi ishulli Horubadhoo. Bimesi e harlisur tropikale deri me tani ne plazhin privat. Prej aeroportit te Males eshte larg 110 km, reth 35 min fluturim me aeroplan uji. Ne mbrendi te keti resorti te bukur ka: Recepcioni me mobilje Indiane, restoranti kryesor, 1 a-la-carte restorant, 1 caffe shop, 4 bare, pishine me pjese per femijet e vegjel, frizer, internet me pagese, suvenirtore, fotograf dhe mjek ne ambulance. Gjithesejt 150 vala dhe secila vile posedon toalet (dush/wc/fen/peshqira), tv, telefon, klima, ventilator, mini bar, aparat per kafe/caj, sef, terase te vogel.


Lista e çmimeve

Sun Island Resort & Spa - 2570 € Rezervo
Royal Island Resort & Spa - 2590 € Rezervo